Wie zijn wij?

Immanuel Bouw en Montage is een allround timmermansbedrijf met meer dan 10 jaar ervaring

Met onze (beton)timmermannen en een netwerk van vakkundige collega’s zijn wij een breed georiënteerd bouw- en montagebedrijf waarmee wij onze klanten zo ruim mogelijk van dienst kunnen zijn.

We richten ons op verbouwen, renoveren en onderhoud van onroerend goed. Waar mogelijk en gewenst kiezen we voor duurzame oplossingen. We maken gebruik van duurzame bouwmaterialen. Onze opdrachtgevers zijn particulieren, bedrijven, maar ook diverse Verenigingen van Eigenaren (VvE’s).

De opdrachten variëren van het vernieuwen van een badkamer of keuken, het plaatsen van dubbelglas, het plaatsen van een dakkapel of uitbouw, het uitvoeren van schilder- of stucwerk tot het installeren van centrale verwarming. Daarnaast verzorgen wij complete aanbouw en nieuwbouw tot volledige renovaties van appartementen en kleine bedrijfspanden (binnen- en buitenwerk).

We leveren technisch hoogstaande kwaliteit. Dit bereiken we door projecten assertief te benaderen en goed te organiseren. We communiceren helder en leveren projecten op tijd en binnen budget op. Om dit te realiseren werken we volgens een vast traject.

tafel met gereedschap voor de timmerman